[ חזרה לבלוג ]

87897
ר.ס.ס. פוסטים אחרונים ספר לחבר הוסף לפייסבוק הוסף ציוץ בטויטר

בעבע במילוי תמר




הבצק:

1.5 כף חוויאג' לאפיה

1 ק"ג קמח

1/2 כוס סוכר

50 גר' שמרים או 2 כפות שמרים יבשים

3/4 כוס שמן קנולה

2.5 כוסות מים פושרים

 

 

אופן הכנת הבצק:

ללוש הכל לבצק ולהתפיח כשעה

 

 

מילוי תמרים:

חב' תמרים בווקום

1 כף שמן

 

לקישוט – שומשום

 

 

אופן הכנת המילוי:

 

לרכך את התמרים במעט שמן במחבת וליצור כדורים. את הבצק ללוש וליצור כדורים. את כדור הבצק לעטוף בתמרים. למרוח במעט ביצה ולטבול בשומשום. לאפות 20-30 דקות.

 

 



[ חזרה לבלוג ]

 

לקוחות יקרים, בתקופת הקורונה לא מתקיימות סדנאות בישול. עם זאת, נשמח לקבל הזמנות קייטרינג.

==========

 
 

לקוחות יקרים, בתקופת הקורונה לא מתקיימות סדנאות בישול. עם זאת, נשמח לקבל הזמנות קייטרינג.

==========

 

 
 

לקוחות יקרים, בתקופת הקורונה לא מתקיימות סדנאות בישול. עם זאת, נשמח לקבל הזמנות קייטרינג.

==========

 


054-722-5293
  • ר.ס.ס. פוסטים אחרונים
  • ספר לחבר
  • הוסף לפייסבוק
  • הוסף לגוגל סימניות
  • הוסף ציוץ בטויטר
עיצוב