בעבע במילוי תמר

בצק:

1.5 כף חוויאג’ לאפיה

1 ק”ג קמח

1/2 כוס סוכר

50 גר’ שמרים או 2 כפות שמרים יבשים

3/4 כוס שמן קנולה

2.5 כוסות מים פושרים

 

אופן הכנת הבצק:

ללוש הכל לבצק ולהתפיח כשעה

מילוי תמרים:

חב’ תמרים בווקום

1 כף שמן

לקישוט – שומשום

 

אופן הכנת המילוי:

לרכך את התמרים במעט שמן במחבת וליצור כדורים. את הבצק ללוש וליצור כדורים. את כדור הבצק לעטוף בתמרים. למרוח במעט ביצה ולטבול בשומשום. לאפות 20-30 דקות.

 

דילוג לתוכן