[ חזרה לבלוג ]

P7258246
ר.ס.ס. פוסטים אחרונים ספר לחבר הוסף לפייסבוק הוסף ציוץ בטויטר

קובה אדומה במרק סלק חמוץ-מתוק

מרק סלק חמוץ-מתוק
1 ק"ג סלק –חתוך לקוביות גדולות
בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
מלח פלפל
2 עגבניות חתוכות לקוביות
מיץ מ- 2 לימונים
2 כפות סוכר
אופן הכנה:
לטגן את הבצל בשמן. כשמזהיב להוסיף את רסק העגבניות ולערבב כ 2-3 דקות.
להוסיף את העגבניות החתוכות ולשים את הסלק והתבלינים+סוכר+מיץ לימון+1 כוס מים.
לבשל עד שהסלק מתרכך וסופג את הטעם חמוץ מתוק להוסיף מים לפי הצורך.
ולהוסיף את הקובות לבשל כ-20 דקות ולהגיש.
קובה
1/3 כוס בורגול דק
2 כוסות סולת
מעט מלח
1/2 ק"ג בשר טחון גס
בצל קצוץ דק
פטרוזיליה/כרפס-קצוץ דק
מלח, פלפל וכורכום
אופן הכנה:
לשטוף את הבורגול, להוסיף את הסולת מלח ומים ולהניח בצד כ-20 דקות שיהיה בצק.
לערבב את המילוי: בשר, בצל,ירק ותבלינים.
ליצור כדורים מהבצק ולמלא במילוי בשר.
לבשל במרק כ-20 דקות.




מרק סלק חמוץ-מתוק

1 ק"ג סלק –חתוך לקוביות גדולות
בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
מלח פלפל
2 עגבניות חתוכות לקוביות
מיץ מ- 2 לימונים
2 כפות סוכר


אופן הכנה:
לטגן את הבצל בשמן. כשמזהיב להוסיף את רסק העגבניות ולערבב כ 2-3 דקות.
להוסיף את העגבניות החתוכות ולשים את הסלק והתבלינים+סוכר+מיץ לימון+1 כוס מים.
לבשל עד שהסלק מתרכך וסופג את הטעם חמוץ מתוק להוסיף מים לפי הצורך.
ולהוסיף את הקובות לבשל כ-20 דקות ולהגיש.


קובה

1/3 כוס בורגול דק
2 כוסות סולת
מעט מלח


1/2 ק"ג בשר טחון גס
בצל קצוץ דק
פטרוזיליה/כרפס-קצוץ דק
מלח, פלפל וכורכום


אופן הכנה:
לשטוף את הבורגול, להוסיף את הסולת מלח ומים ולהניח בצד כ-20 דקות שיהיה בצק.
לערבב את המילוי: בשר, בצל,ירק ותבלינים.
ליצור כדורים מהבצק ולמלא במילוי בשר.
לבשל במרק כ-20 דקות.

[ חזרה לבלוג ]

 

ביום שני, 05.11.18 בשעה 19:00 
 סדנת בישול עיראקי מס' 1.
לצפייה בתפריט, לחצו על הלשונית "סוגי סדנאות בישול עיראקי"

==========

 
 

 

 

 
 

 

 


054-722-5293
  • ר.ס.ס. פוסטים אחרונים
  • ספר לחבר
  • הוסף לפייסבוק
  • הוסף לגוגל סימניות
  • הוסף ציוץ בטויטר
עיצוב